Våra bud priser 

Malmö 95kr

Bunkeflostrand 120kr

Klagshamn 140kr

Ring butik för övriga närliggande orter

 

PRODUKT
De levererade produkterna skall motsvara produktbilderna avseende form och färg. Men tyvärr kan utbudet/säsongen variera då ersätts produkten med en likvärdig. Floristen gör sitt yttersta för att motsvara den beställda varan.

TIDER OCH LEVERANSER
Vi levererar samma dag om beställningen görs före 11.30 måndag-fredag  inga leveranser lördag och söndag.

Vid leveranser till tex. skolor, hotell eller företag lämnas blommorna ofta i byggnadens reception.
dom sker under kontorstid och måste beställas i god tid.

Leveranserna sker Vardagar mellan 12:00-16:00.

Leveranser till begravningar sker en timme innan begravningen börjar.

LEVERANSSÄKERHET

Beställaren ansvarar för att mottagaruppgifterna är fullständiga och korrekta, eventuell felleverans eller leveransförseningar ersätts ej i dessa fall. Det är viktigt att beställaren anger portkod eller liknande för att det ska gälla som fullständig adress.

Leveransförseningar kan ske om mottagaren inte gått att nå innan floristens sista bud gått, mottagaren inte är hemma och leverans till dörr eller granne inte är valt eller är möjligt.

Beroende av väder bedömer floristen om det är möjligt att hänga blommorna på dörren om det är förvalt.

SEKRETESS
Limhamnsblomsterservice behandlar all information konfidentiellt. Beställarens uppgifter måste vara korrekt ifyllda då vi kan behöva komma i kontakt med personen. Vi lämnar inte ut några uppgifter till tredje part.

REKLAMATION
Om kvalitén eller utförande av produkten inte är till belåtenhet ber vi er att kontakta oss snarast efter leveransen för att få detta åtgärdat.

Blommor är färskvara och reklamation måste anmälas snarast efter leverans. Detta för att floristen ska kunna åtgärda felet och eventuellt byta varan. Produkter som ej kan lämnas i retur går ej att reklamera.

ÖVRIGT
Allt material som laddas hem från hemsidan sker på egen risk.

Vi behandlar e-mail och order Måndag-Fredag 09:00-12:00